CAMBRIDGE ENGLISH DODELA DIPLOMA 19.FEBRUAR 2016. u CONCORD LANGUAGE SCHOOL

Veoma smo ponosni što smo još jednom imali priliku da uručimo zaslužene Cambridge English diplome polaznicima naše škole. Sama ceremonija je održana 19.februara 2016. godine u prostorijama Concord Language School u Mileševskoj 6, na Vračaru.



Skoro svi naši polaznici, koji su u ovom momentu stekli CEF (Cambridge English First) i CAE (Cambridge English Advanced) diplome, pohađaju nastavu u našoj školi od malih nogu, sve od prvih časova na engleskom jeziku, sa svojih 4 ili 5 godina u našim playschool i preschool dečijim radionicama. Zato je bilo posebno zadovoljstvo uručiti im jedne od međunarodno najpriznatijih i najprepoznatljivijih diploma koje su svedočanstvo o odličnom poznavanju engleskog jezika ali i svojevrsna garancije za svetlu profesionalnu i ličnu budućnost po pitanju poznavanja jezika.

Cambridge English ispitni sistem zaista nudi besprekorno jezičko znanje i samo posedovanje diplome svedoči o tome da kandidati koji su je dobili imaju veoma dobro razvijene sve jezičke kompetencije od govora, pisanja, slušanja i razumevanja ali i poznavanja same gramatike engleskog jezika. Ovog puta smo imali čast da ugostimo i predstavnike Cambridge English-a, pa je diplome lično uručila Gđa Hara Sarri, Cambridge English Business Developement manager za Jugoistočnu Evropu uz prisustvo G-dina Aleksandra Ilića, Cambridge predstavnika za Srbiju. Divne reči čestitki i odavanja priznanja našim polaznicima ali i našoj školi su nas dirnule ali i učinile da još jednom budemo veoma ponosni i na jedne i na druge.



Prilikom dodele diploma, g-đa Hara Sarri, uputila je našim polaznicima, kao i nama, sledeće reči:

„You feel more confident now that you have achived level of English that is required for further studies, either abroad or study any course in English language, or you want to find competitive course or competitive work later on in your career. Well done, congratulations, and congratulations to the school, to the teachers. They made such a fantastic work with you, with working with you for so many years to actually reach a level where you have such a wonderful certificate that means a lot about how much you know in English, and your English language level that you can use on your CV or when you are applying for university, or you can use it in your personal life, when you talk to your friends, when you use Facebook, Twitter, or when you want actually to write in English. That means a lot about you. Well done, congratulations!“


Još jednom sve čestitke i od Concord Language School i hvala svima što su svojim prisustvom uveličali ovaj za nas značajan trenutak. Takođe se nadamo da će ovakvih prilika u našoj školi biti sve više i više, sa novim diplomama i novim polaznicima...

Nataša Đurica, prof.italijanskog jezika 

Коментари

Популарни постови са овог блога

E Allora? - Šta ustvari znači "allora" na italijanskom i u kojim momentima komunikacije ga možemo koristiti...

IDIOMS WITH 'PULL'

HOW TO UNDERSTAND NATIVE SPEAKERS: top tips